Sudski tumač za slovenački jezik & Prevodilac za slovenački jezik!

Profesionalni usmeni i pismeni prevodi za slovenački jezik, sa i bez overe sudskog tumača za slovenački jezik.

Potreban Vam je kvalitetan prevod na slovenački jezik? Obratite nam se! Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, u mogućnosti smo da brzo i profesionalno odgovorimo na svaki prevodilački upit. Naši prevodioci, lektori i sudski tumači za slovenački jezik su diplomirani filolozi i maternji govornici slovenačkog jezika, s višegodišnjim iskustvom u prevođenju i lektorisanju najraznovrsnijih tekstova.

Na prevod nam možete dostaviti bilo koji dokument za koji Vam je potrebna overa ovlašćenog sudskog tumača za slovenački jezik. Prevodimo sve vrste dokumenata – ličnu, pravnu, finansijsku, medicinsku i drugu dokumentaciju. Naš sudski tumač za slovenački jezik poseduje Rešenje o postavljenju koje je izdalo Ministarstvo pravde, a Sud u Beogradu imenovao ga je za sudskog tumača.
Ako Vam je potreban prevod stručnog teksta, reklamnog materijala, prezentacije, časopisa, knjige, filma ili serije, web prezentacije, postova na društvenim mrežama, obratite nam se! Naši iskusni prevodioci za slovenački jezik će u najkraćem mogućem roku prevesti Vaš sadržaj profesionalno, dosledno izvornom tekstu, i u duhu jezika na koji se prevodi. Sve tekstove koje je potrebno dodatno lektorisati, naš profesionalni lektor za slovenački jezik korigovaće i jezički urediti u najkraćem mogućem roku. Za potrebe usmenih prevoda organizujemo iskusne prevodioce, s dugogodišnjim iskustvom u simultanom i konsekutivnom prevođenju.
Kvalitet našeg rada prepoznale su mnoge renomirane domaće i strane kompanije, državni organi i institucije, razna udruženja i organizacije, marketinške agencije i mnoga fizička lica. Jednako se posvećujemo svakom klijentu i uvek nastojimo da isporučimo kvalitetan prevod, dosledan izvornom tekstu, u duhu jezika na koji se prevodi.
Obratite nam se i uverite se u kvalitet naših usluga!

Nudimo:

PISMENE PREVODE >>

 

 

 

USMENE PREVODE >>

 

 

 

PISMENE I USMENE PREVODE SUDSKOG TUMAČA ZA SLOVENAČKI JEZIK >>

 

 

 

PREVODE NA DRUGE STRANE JEZIKE

 

Možda Vas zanima:

TITLOVANJE

Titlovanje video materijala sa slovenačkog i na slovenački jezik

Potrebni su Vam sudski tumači i prevodioci za drugi jezik?

Pogledajte sve naše usluge

Detaljnije >>